Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Έμαθα, είδα, γεύθηκα τις Drupes : εξαιρετικές βιολογικές sugar free 100% μαρμελάδες από την Κορινθία, που αγαπιούνται όλο και πιό πολύ. Συνιστώνται για το κατ' εξοχήν ελληνικό πρωϊνό ξενοδοχείων!

Drupes excellent organic sugar free jam!
Η Κορινθία είναι ένας ευλογημένος από πολλές πλευρές τόπος (γεωγραφικά, ιστορικά, θρησκευτικά, αγροτικά, τουριστικά) ... Είναι το σταυροδρόμι από όπου υποχρεωτικά οι πάσης φύσεως επισκέπτες περνούν για να μπουν στην Πελοπόννησο και να απολαύσουν τα αγαθά της. Ο Ισθμός της Κορίνθου, η Αρχαία Κόρινθος, η Βόχα, η Αρχαία Σικυών, η Στυμφαλία και ο Φενεός, τα Τρίκαλα Κορινθίας, αποτελούν τοπία πανέμορφα για επίσκεψη, αποτελούν πλούσιους παραδοσιακούς παραγωγικούς τόπους με αγροτικά προϊόντα γνωστά σε όλη την υφήλιο πχ κορινθιακή σταφίδα, βερίκοκα, λεμόνια κλπ. Σε όλους τους τομείς υπάρχουν παραγωγοί - επιχειρηματίες που μέσα από αντίξοες συνθήκες μοχθούν να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία και να μεταβάλουν, σε συνεργασία με τη φύση,το χώμα της γης σε διατροφικό χρυσάφι...
Μια τέτοια είναι και η προσπάθεια της αγροτικής φάρμας "Δρύπες" στην Αρχαία Σικυώνα όπου οι συντελεστές της σταθερά τα τελευταία χρόνια παράγουν εξαιρετικής ποιότητας βιολογικά προϊόντα, τα επεξεργάζονται και τα διανέμουν σε ειδικά σημεία πώλησης σε σούπερ μάρκετ των Αθηνών (πχ ΑΒ Βασιλόπουλος), ξενοδοχεία, μεσογειακά παντοπωλεία κλπ.
Η καλλιέργεια και η συλλογή γίνεται με πρόγραμμα και προδιαγραφές, υπάρχει πιστοποίηση και η εμπορευματοποίηση με πολύ καλούς όρους. Για πολλά από αυτά προκύπτουν και παράγωγα μετά από μελέτη όπως μαρμελάδες. Από αγάπη στα παραδοσιακά κορινθιακά προϊόντα συλλέξαμε λεκτικά και αναφέρουμε εδώ κάποια όπως :
  • Βιολογικά βερίκοκα "Αουρόρα"
  • Βιολογικές μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη
  • Βιολογική μαρμελάδα βερίκοκο
  • Βιολογική μαρμελάδα κυδώνι
  • Βιολογική μαρμελάδα πορτοκάλι
  • Βιολογικοί πυρήνες βερίκοκου
  • Κυδωνόπαστο
  • Pomegrenate jam
  • Οrganic orange from Sikyon
  • Οrganic pomegranate jam sugar free 100%
  • Οrganic pomegranates from Sikyon
  • Οrganic quince jam sugar free 100%
Αυτά είναι μερικά από τα εξαιρετικά προϊόντα που διαθέτει και διακινεί η φάρμα "Δρύπες" πάντα κάτω από την άοκνη φροντίδα της ομάδας των πρωτοπόρων αγροτοπαραγωγών Παναγιώτη Γιαννάκαινα και Αναστασίου Γιαννάκαινα που ανταποκρίνονται άμεσα στις ολοένα και μεγαλύτερες και πιό ποιοτικές ανάγκες της αγοράς.

Mobile : Panagiotis Giannakainas : +30 697 733 0789
Address : Ancient Sikyon Corinthias, Post Code : 20 200 Greece.
E-mail : info@drupes.eu
Gross Client : http://www.ab.gr/
Hotel Client : http://sikyoncoast.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου