Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Αθήνα κορυφαίος τουριστικός προορισμός στο επίπκεντρο του ενδιαφέροντος το ιστορικό κέντρο, η Ακρόπολη, η Ρωμαϊκή Αγορά, η Πλάκα, ο Λυκαβητός, Αθήνα πέρασμα τουριστών για τα νησιά του Αιγαίου.

H Αθήνα είναι ένας κορυφαίος πολιτιστικός προορισμός.
Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και η Ακρόπολη συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών από όλες  τις ηπείρους.
Ως city break η Αθήνα παρέχει επισκέψεις εντός και εκτός πόλεως σε πολιτιστικά μνημεία, κρουαζιέρες  σε μικρά νησιά του Αργοσαρωνικού και δυνατότητα για κολύμβηση σε πολύ καλά οργανωμένες παραλίες της Αττικής όπως την κορυφαία Ακτή Βουλιαγμένης.
Η Αθήνα ήταν ανέκαθεν η πόλις του φωτός και των χρωμάτων.
Κάθε ιστορική περίοδος εύκολη ή δύσκολη έχει αφήσει σημαντικά ίχνη τα οποία σήμερα θεσμικοί κρατικοί ή ιδιωτικοί πολιτιστικοί παράγοντες αναγνωρίζουν, ψηλαφούν, αναλύουν και παρουσιάζουν συστηματικά στους ενδιαφερόμενους.
Η Αθήνα σήμερα λοιπόν, έχει πολύ σοβαρό περιεχόμενο.
Το ενδιαφέρον των επισκεπτών αναμένεται να μεγαλώσει τα αμέσως επόμενα χρόνια.
Οι υποδομές ύπνου, φαγητού, διασκέδασης συνεχώς βελτιώνονται.
 Εξ άλλου η Αθήνα, από πλευράς προσφοράς διασκέδασης, φαγητού και νυχτερινής ζωής
Πριν καλά καλά ξεκινήσει κάποιος από την πατρίδα του να επισκεφθεί την Αθήνα, συλλέγει πάρα πολλές πληροφορίες οι οποίες είναι άπειρες στον internet. (συνεχίζεται...)
Ξενοδοχείον Nestorion Hotel, Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο, http://www.nestoriohotel.gr, +302109420820

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου