Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά στο Φάληρο, Παλαιό Φάληρο σε ένα από τα πιό οικονομικά ξενοδοχεία της παραλίας, συνδιάστε διασκέδαση, φαγητό, εξόδους στο Αττικό τοπίο.

Προσφορές για το μήνα Δεκέμβρη από το ξενοδοχείο το Nestrorion Hotel σε ένα πολύ κομβικό σημείο των Αθηνών. Διαθέτει προτάσεις, προγράμματα πολλών ταχυτήτων και για όλη τη γκάμα των πελατών, τους οποίους δεν σταματά να παροτρύνει καθημερινά να δοκιμάσουν εκδρομή - επίσκεψη στην Αθήνα με αφετηρία το Παλαιό Φάληρο.
Από το Nestorion Hotel Παλαιό Φάληρο θα πάτε εύκολα:
Στο αρχαίο Σούνιο.
Στην ιστορική Αθήνα.
Στον ιστορικό Πειραιά.
Στο πολιτιστικό Φάληρο

Προσφορές, φαρδύ χαμόγελο, πλούσιο πρωϊνό, από καρδιάς ποτό, service, ποιότητα, καλό ύπνο, και οικονομικές τιμές:
Για ελάχιστη παραμονή:
Τρείς (3) μέρες Δύο (2) νύχτες.
Ολον τον Δεκέμβρη 35 € RR
Δωμάτιο Δίκλινο ή Μονόκλινο
Εδώ στο Παλαιό Φάληρο θα περάσετε καλά
+302109420820
info@nestoriohotel.gr
http://www.nestoriohotel.gr
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου