Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Σπουδαία έκθεση ελληνικού τουρισμού στο metropolitan, για να φέρεις τουρισμό στη πόρτα σου μην πας μακρυά τη βαλίτσα! ας βιαστούμε!

Είχε πολλά δεν τάχε όλα, ..."αλλά για να φέρεις τουρισμό στην πόρτα σου ..μην πας μακριά τη βαλίτσα"! #Greektourismexhibition (#greekexpotourism)
Το ξενοδοχείο #Nestoriohotel δια του εκπροσώπου του εξερεύνησε την 3η Διεθνή 'Έκθεση Τουρισμού στην Αθήνα και πραγματοποίησε πολλές επαφές των ενδιαφερόντων της επιχείρησης. Παρακολούθησε επίσης ενημερωτικό σεμινάριο της Google με θέμα το "Grow Greek Tourism On line" Μοχλός Ανάπτυξης για την Ελλάδα και εισηγήσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου για την πορεία του Ελληνικού Τουρισμού και της 'Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων Ελλάδος για την επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου με αιχμή Μάρτιο - Απρίλιο και χειμερινό τουρισμό. Κατά τη γνώμη μας την έκθεση φέτος από πλευράς εκθετών την διέκρινε "η οικονομία" αλλά σίγουρα μπορούσε κάποιος κατά την πρώτη ημέρα επίσκεψης να κάνει καλή δουλειά, επαφές, b2b κλπ.
Συγκεκριμένα για #nestoriohotel εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασαν τα περίπτερα:
greeceinsiders.travel, Apollonos str 5 Athens +312117909879
greektourism.withgoogle.com,
www.athensinsiders.com,
www.athenswonders.com, Dimitrakopoulou 13, Athens +302109248104
www.axiahospitality.com, Eleni Micheli +302146879900
www.greeking.me, Nikos Theodoris +306942070899 athens@greeking.me
www.inovahospitality.com, +302373065061 Nea Moudania Greece
www.kchellas.gr, πιστοποιήσεις Katevatis Ioannis +302105317875, Egaleo
www.kassimatiscycling.gr, +302104117441 tours@kassimatiscycling.gr, Ippodamias 8,
www.metabyte.gr, +302104880047, Thessaloniki
www.mysteriousgreece.gr, +302108017469, stefania@mysteriousgreece.com
www.vagonetto.gr, Iro Siamanta +302106985340, irosiamanta@vagonetto.gr
www.visitmeteora.travel, +302432023820 info@visitmeteora.travel
φυσικά και πολλά άλλα.
Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους τους εκθέτες και επισκέπτες αποδοτικές δουλιές.

NEWS LETTER Leader expo (info@leaderexpo.gr) :

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2016

Η 3η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM Expo, η επίσημη τουριστική Έκθεση της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία 25-27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo και την εγκαινίασε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

Για μια ακόμα χρονιά η Έκθεση απέδειξε τη δυναμική της με τη συμμετοχή 250 εκθετών, 120 διεθνούς επιπέδου Hosted Buyers από 35 χώρες και χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που προέρχονταν από όλους τους κλάδους τουρισμού.

Mε το σύνθημα « COME TO MEET THE GREEKS » η 3η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo 2016 μίλησε με τους παρακάτω αριθμούς:

120 διεθνείς και υψηλού επιπέδου Hosted Buyers ( Tour Operators, MICE & Associations ) από 35 χώρες οι οποίοι κάλυψαν όλους τους τομείς του Ελληνικού Τουρισμού και πραγματοποίησαν νέες συνεργασίες.
250 εκθέτες από όλους τους τομείς του ελληνικού τουρισμού, Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς του Τουρισμού, Ξενοδοχεία, Luxury Boutique Hotels & Villas, Τουριστικά γραφεία, Εταιρείες Κρουαζιέρας, Management, κ.λ.π.
5.128 πολύ επιτυχημένα Β2Β ραντεβού πραγματοποίησαν οι εκθέτες με τους Buyers με στόχο νέες συμφωνίες για την προώθηση του Ελληνικού τουρισμού σε ξένες αγορές.
4.600 περίπου επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από όλους τους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας κάλυψαν τις επαγγελματικές τους ανάγκες με νέες συνεργασίες.
 2.930 προκαθορισμένα ραντεβού έκλεισαν επισκέπτες με εκθέτες από το Online πρόγραμμα Visitor’s Matching Program και φυσικά πέραν του αριθμού των λοιπών συναντήσεων που έγιναν στην έκθεση απευθείας στα περίπτερα των εκθετών.

Τα Εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά πλαισιωμένη από τον Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο, την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κα Ντίνα Νικολάκου, τον Πρόεδρο του EBEA κ. Κώστα Μίχαλο, τον Πρόεδρο του ΞΕΕ κ. Γιώργο Τσακίρη, τον Πρόεδρο της ΠΟΔΙΞ κ. Γιώργο Πελεκανάκη και άλλους επισήμους.

Για την Έκθεση απέστειλαν επίσης Χαιρετισμό τους : ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Σταθάκης, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας κ. Θεόδωρος Κόντες και η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κα Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, ο ΕΟΤ προγραμμάτισε, μέσω των Γραφείων του στην Ιταλία, τη Ρωσία, τις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία, δημοσιογραφικά ταξίδια (press trips) στην Έκθεση με συνολικά έξι ξένους δημοσιογράφους, οι οποίοι κάλυψαν ειδησεογραφικά την Έκθεση και τις εκδηλώσεις της. Ειδικότερα αναφέρουμε ότι συμμετείχαν : η κα Claudia Cabrini, Ιταλίδα δημοσιογράφος της τουριστικής εφημερίδας «TTG», ο κ. Artem Prokhoro, Προϊστάμενος διεθνών ειδήσεων του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων «INTERFAX», η κα Eleni Hoefsloot, δημοσιογράφος του ολλανδικού επαγγελματικού περιοδικού «Travelution», ο κ. Dieter Weirauch, συντάκτης του γερμανικού ταξιδιωτικού portal «Einfach raus» και ο κ. Ivo Baumann, δημοσιογράφος από το εξειδικευμένο στο συνεδριακό τουρισμό γερμανικό περιοδικό «ICJ MICE Magazine». Κατά τη διάρκεια της παραμονής των έξι δημοσιογράφων στην  Αθήνα, ο ΕΟΤ οργάνωσε την ξενάγησή τους στην Ακρόπολη και το Μουσείο Ακρόπολης, ενώ τους παρέθεσε γεύμα στο εστιατόριο του Μουσείου. Η διοργάνωση της Έκθεσης επιμελήθηκε τη συμμετοχή των δημοσιογράφων σε ειδικά σχεδιασμένο Fam Trip στην Αθήνα όπου τους δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουν ιστορικά σημεία της πόλης και να ταξιδέψουν στα αρώματα και τις γεύσεις της Ελληνικής γαστρονομίας.

Οι συνεδριακές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από επίσημους φορείς ( ΞΕΕ-Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, ΤΕΕ-Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, ΠΟΔΙΞ- Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων, Περιφέρεια Πελοποννήσου) αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις (Expedia Inc., και Google) δημιούργησαν ένα υψηλού επιπέδου δίκτυο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τους δεκάδες επαγγελματίες που τις παρακολούθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου