Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Χριστούγεννα; Πρωτοχρονιά; μα με την Radisson Blu Park Hotel φυσικά, σε ένα φυσικό περιβάλλον γεμάτο ζεστασιά και νοστιμιά, εορταστικά menu από 75€ Δείτε και έκθεση έργων Γιάννη Σπυρόπουλου και Εοζέν Αγκοπιάν

Αγαπητοί φίλοι, απ' ότι καταλαβαίνετε η Radisson Blu Park Hotel Αθήνας έχει σχεδιάσει για σας σε οικονομικές τιμές πραγματικές εκπλήξεις. Τα φετινά Χριστούγεννα αποδράστε στην καρδιά της Αθήνας, στη μοναδική Urban Nature εμπειρία του Radisson Blu Park Hotel. Δείτε τον εορταστικό της κατάλογο με τις εκδηλώσεις και τις εκπλήξεις!
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς:  στο εστιατόριο St' Astra
Απολαύστε τη γιορτινή πρωτεύουσα από ψηλά, στο εστιατόριο St’ Astra, στον 8o όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel. Οι μοναδικές γευστικές δημιουργίες, η θέα της Ακρόπολης και των πυροτεχνημάτων και οι γιορτινές μελωδίες συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα, για ένα ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο.
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: 77 ευρώ / άτομο
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: 125 ευρώ / άτομο


Δείτε τα εορταστικά μενού
 Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο εστιατόριο Gallo Nero
Διασκεδάστε σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον, στο στολισμένο ιταλικό εστιατόριο Gallo Nero. Ξεχωριστές προτάσεις ιταλικής κουζίνας και χριστουγεννιάτικη μουσική, συνθέτουν μία ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα.
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: 75 ευρώ / άτομο
Δείτε τα εορταστικά μενού
Γιορτάστε με τους αγαπημένους σας τα Χριστούγεννα & την Πρωτοχρονιά
στο Brunch του Gallo Nero, στη ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε για εσάς. Πλούσιος μπουφές και εορταστικές μελωδίες από πιάνο και τραγούδι. Περισσότερα ›
Διοργανώστε το δικό σας privé party, cocktail ή την εταιρική σας εκδήλωση, στα εστιατόρια
ή τις αίθουσες του Radisson Blu Park Hotel, χωρητικότητας έως 360 ατόμων!
Εάν θέλετε να γιορτάσετε στο σπίτι, παρέα με συγγενείς, φίλους ή συναδέλφους, η υπηρεσίες Outdoor Catering & Delivery προσφέρει στους καλεσμένους σας εορταστικό μενού έκπληξη!
Επικοινωνήστε με την Κα Βάλια Μπούρμπη
Τ : 2108894517
E : valia.bourbi@rbathenspark.com
Οι χώροι του ξενοδοχείου είναι όμορφοι, στολισμένοι εορταστικά και προθερμαίνουν τον επισκέπτη για την ιεροτελεστία του menu και την διασκέδαση. Παράλληλα καθώς το ξενοδοχείο διακρίνεται για την αγάπη του στην τέχνη, φιλοξενεί έργα δύο εξαιρετικών καλλιτεχνών του Γιάννη Σπυρόπουλου και του Εοζέν Αγκοπιάν. Απολαύστε τα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου