Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Χριστούγεννα στην Αθήνα, Δήμος Αθηνών, ξενοδοχεία, γιορτές, φώτα

Κάθε Χριστούγεννα, το κέντρο της Αθήνας φοράει το καλά του φωτορούχα.. Φως Αθηνών σωληνοειδές αναρριχάται στους φανούς και συναντά τ' αστέρια.. Φως ασημί ελίσσεται ως κορδέλα στα κωνοφόρα τεχνιτά δένδρα των πλατειών.. και κάνει τη διαφορά βοηθούμενο και από τις μεταλλικά πεταλουδωτά καλλιτεχνήματα..
Φώτα αστεροειδή στεφανώνουν τους κεντρικούς δρόμους δίνοντας χαρά στους ..τροχονόμους.. Οι δημιουργοί των χριστουγεννιάτικων δημόσιων δένδρων βάζουν τα δυνατά τους.. να δελεάσουν τους επισκέπτες, για να τα αποθανατίσουν μόνα ή αντιμόνα ή σε σέλφις.. Γιορτινές βιτρίνες με πάσης φύσεως καταναλωτικά, υποδήματα και βιβλία μαγειρικά.. Τα καφέ και τα κρουσανερί με ζέση και αισιοδοξία ανοίγουν κάθε μέρα πρωί πρωί.. και απλώνουν δελεαστικά αρώματα καφέ, ζύμης, σοκολάτας και αρτοποιημάτων.. Το κέντρο της Αθήνας όποια ώρα και να το περπατήσετε θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα.. Ακόμα μπορείτε να συναντήσετε πλήθος (ανδριάντες - προτομές) ηρώων, φιλοσόφων και ποιητών στους δρόμους, στους κήπους στις πλατείες.. Τα ξενοδοχεία δίνουν τον καλλίτερο εαυτό τους μέσα και έξω.. Εορταστικά χορταστικά μενού στα λαμπρά εστιατόριά τους, ξεφυτρώνουν και καινούργια ξενοδοχεία κάπου κάπου.. Μερικά βρίσκουν την ευκαιρία για ανακαίνιση.. Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και οι άνθρωποι του τουρισμού είναι οι κατ' εξοχήν πρεσβευτές της Αθήνας.. Επισκέπτες τέχνης, και κουλτούρας, φιλόμουσοι, θεατρόφιλοι, φίλοι των μουσείων και των εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων και άλλων φορέων κατακλύζουν την Αθήνα.. Αθήνα η καρδιά της Ελλάδας εμπνέει, αισιοδοξεί, τα φέρνει βόλτα ακόμα και σε δύσκολους καιρούς.. Συμβουλευτείτε εδώ το πρόγραμμα το εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων. http://athensculturenet.com/en.
Παρακάτω δείτε ένα δείγμα από ενδιαφέροντα τυχαία και μη σημεία των Αθηνών..


















































































































































































































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου